《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

(Video) Peminat Fanatik Mira Filzah Cipta Lagu Khas Buatnya…Ohsemm!

loading...


Siapa sangka watak Izara Batrisya dalam drama Cinta Si Wedding Planner telah menaikkan nama pelakon Mira Filzah. Biodata Mira Filzah, Heroin ‘Cinta Si Wedding Planner’  telah membuktikan bahawa Mira Filzah bukanlah seorang pelakon yang sebarangan. Malahan, dia mempunyai latar belakang yang baik dan dari keluarga yang baik-baik.
Mira Filzah 1

Mungkin ramai yang tidak perasan, jika kita lihat lakonan Mira Filzah ini, dia sangat menjaga batas pergaulan dia serta aurat sebagai seorang perempuan. Yang tu memang admin respek sangat!
Namun, yang menarik perhatian admin apabila ada satu video yang dimuat naik di You Tube telah memaparkan gambar Mira yang manis bertudung dan dikatakan lagu background itu memang khas ditujukan kepada Mira sendiri.
Lagu yang dicipta khas oleh Fadzril Asyraf atau Ayi Dizon ini mengakui bahawa lagu ini telah didengar sendiri oleh Mira. Jom kita dengar muzik video tersebut.
Wah best juga lagu Ayi Dizon ni. Bahkan dikhabarkan bahawa muzik video lagu ini akan dikeluarkan tidak lama lagi. Sama-sama kita nantikan.
loading...