《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

Lemas Ke Remas Bang ??

loading...
Video: Lemas Ke Remas Bang ! !|Video rekaman sepasang kekasih melakukan benda tidak senonoh di salah satu tempat mandi manda yang tidak diketahui dengan jelas menjadi tular dilaman media sosial sejak 6 april lalu.
Video berkenan dipercayai di ambil secara sembunyi sembunyi oleh seorang individu,pada awalnya video itu diduga seorang lelaki menyelamatkan wanita yang lemas. akan tetapi selepas melihat lebih teliti natizen terkejut apabila  adanya gerakan naik turun di dalam sungai.
Video berdurai dua minit itu di sebarkan oleh Akaun facebook bernama Aliya(????) ,katanya “ada seorang lelaki dan wanita saling menempelkan tubuh di dalam sungai ketika itu kamera kami berada di posisi yang sangat bagus”
Sejak video itu di muat di salah satu group peribadi facebook,video telah di tonton lebih dari 2 juta paparan setakan ini.
Tersebar video berkenan natizen juga segera menggesa pihak polis untuk segera menyiasat perkara tersebut,bagaimanapun dari percakapan dalam video,kejadian dipercayai berlaku di negeri jiran indonesia,namun lokasi tepatnya tidak diketahui.VIDEO
loading...